Vinciane Schoenmaeckers

Wie ben ik en wat doe ik?

Vinciane woont in het Vlaamse Mortsel en werkt als kinesiologe. Ze houdt vooral van de Educatieve Kinesiologie vanwege zijn efficiëntie en de respectvolle manier van werken. Gepassioneerd door Brain Gym richtte ze in 2007 samen met Belgische collega’s de VZW Brain Gym Belgium op, waar ze nog steeds deel uitmaakt van de Raad van Beheer, sinds 2015 als voorzitster.

Ze geeft opleidingen Touch for Health, Brain Gym®, Optimale Brein Organisatie, Vision Circles, Dubbele Doedel workshop, Edu-K in Depth, Re-educatie van de Beweging en Total Core Repatterning, Brain Gym Teacher Practicum.

Is sinds september 2015 International Faculty van Brain Gym International, www.braingym.org, wat inhoudt dat ze nu ook de Brain Gym Instructeurs opleidt en het aanspreekpunt is voor Educatieve Kinesiologie in België en ook Nederland.

'Fit en Slim met LEERGYM'

Wil je graag meer weten over wat BrainGym® is en wat het voor jou als leerkracht, individueel begeleider of ouder en je kind(eren) kan doen? Download hier 3 oefeningen + de eerste 20 bladzijden van het boek 'Fit en slim met Leergym', geschreven door Elly Dienske.